Våra tjänster

Service och underhålls industri

FSM utför underhåll, service och ombyggnationer för olika verksamheter såsom sågverk, hyvlerier, spånskivefabriker, byggföretag och övriga entreprenörer.

Vår expertis och kvalitetsservice säkerställer att dina anläggningar och maskiner hålls i toppskick för optimal drift och effektivitet.

Legotillverkning

FSM erbjuder legotillverkning av detaljer i stål med noggranna och högkvalitativa resultat.

Vår expertis och erfarenhet inom tillverknings branschen garanterar att vi kan leverera produkter av högsta standard, skräddarsydda efter kundens behov och krav. 

Service, underhåll va-system

FSM är specialiserade på underhåll, service, ombyggnationer och nybyggnationer åt kommuner och andra kunder.

Utöver detta erbjuder vi även försäljning av pumpar, ventiler, galler och UV-ljus av hög kvalitet. Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med dina behov.

Kundanpassade lösningar

FSM utför smidesarbeten och tillverkning av olika produkter som grindar, portar, containrar, konstruktioner av olika slag, ombyggnationer med mera. Oavsett om det är att skapa något nytt eller att laga något som gått sönder skapar vi hållbara lösningar för kundernas behov. 

säsongsbetonade tjänster

Vår takskottsningstjänst på FSM utförs av Certifierade Takskottare enligt Skottasäkert och Plåt & Ventföretagen.


Vi har utbildat vårt team för att säkerställa att arbetet på taket utförs säkert och med hög kvalitet. Det är vår prioritet att undvika skador på egendom och personal genom noggrann och professionell takskottsning.

Bemanning

FSM bemannar de flesta områden inom industri och underhåll med kvalificerad personal, främst inom sågverk och träindustrin.

FSM erbjuder tjänster som svetsare, plåtslagare, mekaniker, truckförare, maskinförare och brandvakter. 

Återförsäljare av Nordic Water och Visades produkter


Föllinge Svets & Mekan AB är stolta återförsäljare av  Nordic Water och Visades produkter inom vattenrening.

Vi erbjuder försäljning, installation, underhåll och service av vattenreningsprodukter.

Med vår expertis och erfarenhet kan du lita på oss för att hantera alla dina behov av vattenrening på ett professionellt och pålitligt sätt.


unsplash